kwetsbaarheid in de wijk

voor wie

“Is er in uw gemeente aandacht voor kwetsbaarheid in de wijk?”

In de meeste gevallen zijn gemeentes mijn opdrachtgever. Maar ook werk ik regelmatig samen met maatschappelijke organisaties (verenigingen, vrijwilligersorganisaties), woningbouwcorporaties,  en welzijnsinstellingen.
Ik ondersteun en adviseer hen om – met name in de wijk – aandacht te hebben voor kwetsbaarheid. Mede doordat mensen langer thuis blijven wonen, krijgen buurten steeds meer te maken met eenzaamheid, mensen die psychisch kwetsbaar zijn of onvoldoende financiële middelen hebben. Samen met gemeenten en maatschappelijke organisaties denk ik mee in oplossingsrichtingen: Hoe gaat u om met kwetsbaarheid? Worden mensen met kwetsbaarheid voldoende bereikt? Wie krijgt er in het dagelijks functioneren met hen te maken? En weten zij – buurtbewoners, vrijwilligers, winkeliers – wat hun rol en bijdrage kan zijn?
Voor al deze betrokkenen bied ik vervolgens o.a. workshops en trainingen aan. Ook vervul ik graag een rol als projectleider; ik heb ruime ervaring bij het opzetten en uitvoeren van projecten rondom thema’s als eenzaamheid, psychische kwetsbaarheid en armoede. 

“Mensen zijn niet altijd zoals we vinden dat ze zouden moeten zijn. Wil je contact krijgen, laat dan los hoe het zou moeten zijn en neem hoe het is.”

HEEFT U EEN VRAAG?

Ik kom heel graag in contact!

Wilt u meer weten over het aanbod van kwetsbaarheidindewijk.nl, mijn manier van werken of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Laat dan uw gegevens achter in onderstaand contactformulier. Ik neem op korte termijn contact met u op.